Wybierając nasz catering dietetyczny stawiasz na jakość. Jakość w naszym rozumieniu to nie tylko wysokiej klasy produkty. To dbałość o każdy szczegół przygotowywanych dań. To chęć ciągłego doskonalenia, słuchania opinii naszych Klientów i wprowadzania zmian. W naszych dietach nie znajdziesz nafaszerowanego chemią kurczaka, kupnych wędlin, sałaty lodowej oraz napompowanego pieczywa. Każdy posiłek jest przemyślany a nasi dietetycy dbają, aby trafiał w kubki smakowe nawet najbardziej wymagających osób.
Witajcie!
Jako Trener 2 klasy pięściarstwa z wyjątkowym skupieniem na przygotowaniu motorycznym i mentalnym. Trener kulturystyki i fitness z długoletnią pasją do sportu i zdrowego stylu życia, który stanowi fundament mojego podejscia. Każdy kto już zdążył mnie poznać wie, że moje doświadczenie jako instruktora Kettlebell, instruktora podnoszenia ciężarów oraz trójboju siłowego uzyskało ocenę jakości, którą teraz wykorzystuję, prowadząc moich podopiecznych. Sport to nie tylko zacięta rywalizacja, ale także wspólne budowanie świadomości o możliwościach lepszego, zdrowszego życia.Jestem głęboko przekonany, że dieta to klucz do sukcesu sportowego i do lepszego zdrowia. Bez solidnego wsparcia dietetycznego, zwiększenie swojej wydajności na dłuższą metę jest niemożliwe. Dlatego też w mojej pracy przywiązuję olbrzymią wagę co do racjonalnego żywienia. Dlatego wspólnie z Gramaturą stworzyliśmy plan żywieniowy, który dostarczy Twojemu ciału składników odżywczych, dzięki którym Twój organizm pozwoli Ci osiągać zaplanowane cele. Dzięki mojemu profesjonalnemu działaniu, opartemu na fundamentach żywienia oraz starannie dobierane żywności, gwarantuję, że osiągniemy wynik o których marzysz. Dołącz do grona osób które nam zaufały i ciesz się efaktami na lata.
Poleca Trener Personalny,
Bartosz Pietrowski .
Przygodę z gastronomią rozpocząłem w lokalnej restauracji. Tam właśnie pracowałem przy najtrudniejszych zleceniach cateringowych u boku świetnego szefa kuchni, który miał siłę i chęci, aby przekazać mi najważniejszą wiedzę na temat sztuki kulinarnej. Była to długa droga do wyczucia o co tak naprawdę w gotowaniu chodzi. Gdy poczułem się już pewnie i widziałem jak zrobić Chateaubriand i czym tak naprawdę jest foie grass, stwierdziłem, że czas wyjść ze strefy komfortu i głodny wiedzy wyjechałem do Warszawy.
W Warszawie pracowałem w „Bistro Zorza” na ul. Żurawiej, gdzie po połowie roku zostałem szefem zmianowym. Rok później przeszedłem do restauracji „Mała polana smaków”, w której szlifowałem diament pod okiem mistrza Andrzeja Polana, po połowie roku pracy zostałem Junior sous-chefem.
W międzyczasie, w Warszawie podejmowałem się realizacji takich projektów jak:
Po powrocie z Warszawy podjąłem próbę sił we własnej restauracji „Fanaberie smaków”, która została dostrzeżona przez wielu znanych blogerów kulinarnych za sprawą konkursu na najlepsza gęsinę. Następnie otworzyłem własną działalność i do dziś świadczę usługi prywatnego szefa kuchni w domach, pomysł na tyle oryginalny i trafny, że został wyróżniony podczas finału konkursu na najlepszy biznesplan. Aktualnie, wraz ze wspólnikami, prowadzę Bistro Etiuda – breakfast & brunch w której serwujemy oryginalne śniadania oraz znakomity lunch.